„Hazienda Steakhouse” – tai klasikinio interjero stiliaus kepsnių namai, duris atvėrę vieni pirmųjų Vilniuje, 1995 metais. Restoranas įsikūręs sostinės senamiestyje, XVI a. pastatytose patalpose.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

1 variantas

Kalakutienos paštetas gi sviesto apvalkale, pagardintas džiovintų baravykų pudra

Stirnienos steikas su kvapniąja garduokle, virtomis ropėmis bei vyšnių trauktinės padažu

Trupininis pyragas su troškinta cidonija bei pekano riešutų ledais

2 variantas 

Žuvienė  su sviestiniu moliūgu, ybiške ir virtais žaliaisiais  bananais

Keptos putpelių šlaunelės su baravykų tartaru bei eglių-pušų sirupe karamelizuotais šaltiniais svogūnais

Karštas aviečių desertas su levandų skonio šokoladu bei burbulo ledais

Maironio g. 13, Vilnius

Virtuvės šefė – Rima Remeikienė

Rezervacijai:

8 655 16781

hazienda@mabre.lt

www.facebook.com/steakhouse.hazienda/

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 11:30 – 23:00