
„Hazienda Steakhouse” – tai klasikinio interjero stiliaus kepsnių namai, duris atvėrę vieni pirmųjų Vilniuje, 1995 metais. Restoranas įsikūręs sostinės senamiestyje, XVI a. pastatytose patalpose.
Kalbėjome su restorano vadybininke Giedre Kukučionyte
Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę, šefą
Svečiams siūlomi kepsniai, ruošiami ant grotelių. Mėsa yra kruopščiai atrenkama iš Lietuvos ūkių bei visame pasaulyje gerai žinomų jautienos augintojų iš Urugvajaus, Brazilijos, Amerikos.
Jau aštuoneri metai mūsų virtuvės šefė – Rima Remeikienė, niekada nestokojanti kūrybingumo bei energijos.
Ką Jums reiškia „Gastronomijos savaitė” ir ką jai parengėte?
Džiaugiamės dalyvaudami „Gastronomijos savaitėje”. Tai puiki proga Vilniaus gyventojams bei miesto svečiams aplankyti naujus restoranus, paskanauti gurmaniškais patiekalai ir taip atrasti naujų vietų, į kurias norėsis grįžti.
Specialiai tai progai sukūrėme naujus patiekalus, kurių nėra mūsų A La carte meniu.
Patiks, vertinantiems tikrą, kokybišką maistą.
Ar Jūsų restorane yra vegetariškų patiekalų?
„Hazienda Steakhouse” restorane rasite vegetariškų, veganiškų patiekalų. Asortimentas nėra didelis, tačiau virtuvės šefė, prireikus, pagamins specialų patiekalą svečiui.

Virtuvės šefė Rima Rimeikienė
„Gastronomijos savaitės“ meniu
Meniu pasiūlymas už 20 Eur:
Aštri sriuba su putpelių blauzdelėmis ir pievagrybiais
Troškintas veršienos žandas su slyvomis ir apkeptomis bulvytėmis
Karamelizuotas persikas su vaniliniais ledais ir karamelės padažu
Meniu pasiūlymas už 30 Eur:
Agurkų rasale virtos vėgėlės putėsiai su ruginės duonos ir keptos paprikos lazanija
Marinuoti baravykai su graikišku jogurtu ir karštomis bulvytėmis
Brandinta jautienos išpjova su šakniavaisiais ir Primitivo vyno padažu
Namų gamybos įvairių skonių šokoladiniai triufeliai
Maironio g. 13, Vilnius
Virtuvės šefė Rima Remeikienė
Siūlomo gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų, 30 eurų
Rezervacijai:
8 655 16781
hazienda@mabre.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I-VII 11:30-22:30