Vilniaus senamiesčio širdyje, buvusiame XVI a. vienuolyne, įsikūrę klasikinio stiliaus kepsnių namai jau daugiau nei dvidešimt metų svečius džiugina brandintos jautienos patiekalais: nuo karpačo iki ant grotelių ruošiamo legendinio didkepsnio su T formos kaulu. Daugiausiai dėmesio čia skiriama kokybei. Mėsa ant stalo atkeliauja iš visų pasaulio kampelių – lietuviška žvėriena ir jautiena rungiasi su garsiomis jautienos rūšimis iš Argentinos ar Australijos.
Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui
Burata su uogų gaspačio ir tailandietišku baziliku
Anties krūtinėlė su bulvių gratinu ir karamelizuota cikorija
Šokoladiniai pūtėsiai su avietėmis
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui
Tuno tartaras su arbūzu ir avokadu
Ėriuko nugarinė su kaulu, mėlynoji bulvė, blanširuota paprika, rozmarinų padažas
Citrininis rikota sūrio kremas su mandarinų želė
Maironio g. 13, Vilnius
Virtuvės šefė Rima Remeikienė
Rezervacijai:
8 685 48983
hazienda@mabre.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 11:30 – 23:00