Vilniaus senamiesčio širdyje, buvusiame XVI a. vienuolyne, įsikūrę klasikinio stiliaus kepsnių namai jau daugiau nei dvidešimt metų svečius džiugina brandintos jautienos patiekalais: nuo karpačo iki ant grotelių ruošiamo legendinio didkepsnio su T formos kaulu. Daugiausiai dėmesio čia skiriama kokybei. Mėsa ant stalo atkeliauja iš visų pasaulio kampelių – lietuviška žvėriena ir jautiena rungiasi su garsiomis jautienos rūšimis iš Argentinos ar Australijos.

Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui

Burata su uogų gaspačio ir tailandietišku baziliku

Anties krūtinėlė su bulvių gratinu ir karamelizuota cikorija

Šokoladiniai pūtėsiai su avietėmis

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Tuno tartaras su arbūzu ir avokadu

Ėriuko nugarinė su kaulu, mėlynoji bulvė, blanširuota paprika, rozmarinų padažas

Citrininis rikota sūrio kremas su mandarinų želė

Maironio g. 13, Vilnius

Virtuvės šefė Rima Remeikienė

Rezervacijai:

8 685 48983

hazienda@mabre.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 11:30 – 23:00