• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Kalbėjome su restorano vadovu Tomu Barausku.

Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę, šefą

Mes žinome, kad į gourmet klasės restoranus einama ne šiaip sau pavalgyti, o norint patirti kulinarinio nuotykį, pajusti malonumą, įvertinti virėjo talentą, pasimėgauti išskirtiniais gėrimais. „Imperial“ interjeras subtiliai prabangus, aptarnavimas nepriekaištingas, vynų korta atitiks net didžiausius lūkesčius, be to, restorane yra didžiausias Lietuvoje šampano pasirinkimas. Patiekalus ruošia tik aukščiausios klasės virtuvės meistrai. Mūsų vertybės – geras skonis, saikas, solidumas ir ramybė.

„Imperial“ – restoranas su amerikietiškos virtuvės prieskoniu, tačiau neapsirikite. Amerikietiška virtuvė daugeliui asocijuojasi su greitu maistu, tačiau šįsyk kalbame apie buržuazinę virtuvę, kuri labai skiriasi nuo liaudiškosios.

Ką Jums reiškia „Gastronomijos savaitė” ir ką jai parengėte?

„Gastronomijos savaitės“ mums ypatingas įvykis, čia gauname progą parodyti save platesnei publikai, pasidalinti naujienomis ir suteikti žmonėms džiaugsmo per skanius ir išradingus patiekalus, kurių kiekvienas yra gaminamas su meile.

Ar Jūsų restorane yra vegetariškų ar patiekalų?

„Imperial“ restorano meniu rasite ir vegetariškų patiekalų, kuriems naudojami tik šviežiausi ir aukščiausios rūšies produktai.

  • Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Gastronomijos savaitės meniu

3 patiekalu vakarienė iš  a la carte degustacinio meniu pasirinktinai

Užkandis:

  • Jūros šukutės, keptos saldžiosios grietinėlės svieste ant salierų piurė pagalvėlės ir trumų griežinėlių
  • Elnienos tartare kapotų baravykų patale su kadagių uogomis ir čiobreliais, papuoštas putpelės kiaušiniu
  • Užkepta austrė su šampano putėsiais ir parmedžanu (1 vnt. )
  • Ančių riebiųjų kepenėlių foie-gras pašteto ir cinamono biskvito pyragėlis su Porto vyno žele ir karamelizuotais graikiniais riešutais
  • Avokado tartare su vasabiais, margų rūgštynių ir žirnelių daigais
  • Kreminė baravykų sriuba su keptais lazdyno riešutais, čiobreliais ir baravykų kapučinu

Karštas patiekalas:

  • Atlanto laukinio ešerio filė su raudonųjų apelsinų padažu
  • Elniena su obuolių-vanilės piurė ir vyšnių flambe
  • Kepta ėriuko nugarinė su kauliuku, vynuoginiais pomidorais, gražgarstės putėsiais ir rozmarinų padažu

Desertas:

  • Mango siurprizas: mango tortas puoštas gėlėmis, mango šerbetas, mango tartare
  • Mandarinų šerbetas su šlakeliu Grand Marnier ir mandarinų traškučiu Mandarin
  • Gorgonzolos sūrio ledai su Maldon druska ir trumų-akacijų medumi

 


Subačiaus g. 2, Vilnius

Virtuvės šefas – Viačeslav Janč

Siūlomo gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

8 523 88388

info@imperialrestaurant.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I-V 18:00-24:00, VI 12:00-24:00, VII 12:00-22:00