• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Kalbėjome su restorano „Ingredientai“ administratore Jevgenija Jerochina-Labanauskiene.

Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę, šefą.

Minimalistinis, mid-century elementai, patogūs, valgytojui pritaikyti baldai. Restorano erdvė neapkrauta detalėmis, neturinčiomis konkrečios paskirties, neatliekančiomis funkcijos. Atžvelgiant į patalpos savitumą įrengtas atviras baras. Restorano virtuvės šefas – Aurimas Labanauskas. Kuriamuose patiekaluose dominuoja vietiniai ingredientai ir sezoniniai sprendimai.

Ką Jums reiškia „Gastronomijos savaitė” ir ką jai parengėte?

Manome, kad šio renginio metu Lietuvos restoranai sulaukia daugiau dėmesio ir susidomėjimo. Planuojame svečiams siūlyti labiausiai pamėgtus ir įvertintus „Ingredientuose“ sukurtus patiekalus, kurie, mūsų manymu, sėkmingiausiai reprezentuoja šią vietą.

Ar Jūsų restorane yra vegetariškų patiekalų?

Meniu visada turime bent vieną vegetarišką patiekalą. Be to, esame lankstūs ir prisideriname prie individualių svečio mitybos ypatumų bei poreikių.

„Gastronomijos savaitės“ meniu

Užkandis

Vištų kepenėlių paštetas, sviestinė duonelė su špinatais, marinuoti svogūnai ir vytinti obuoliai

Pagrindinis patiekalas

Jaučių uodegų mėsa, bulvių sluoksniuotis, topinambų traškučiai

Desertas

Tekantis karamelizuoto baltojo šokolado ir baravykų pyragaitis

 


H. Manto g. 36 A, Klaipėda

Virtuvės šefas – Aurimas Labanauskas

Siūlomo „Gastronomijos savaitės“ degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 Eur

Rezervacijai:

8 637 77331

skanus@ingredientai.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

II-VI 15:00-22:00