„Juodasis kalnas“, Juodkrantėje, tai nedidelis, jaukus, šeimos restoranas. Šio restorano meniu – lyg tikro keliautojo svajonė, nuolat kintantis, įvairus ir įtraukiantis daug egzotiškų ingridientų. Tačiau, ilgai keliavus po „pasaulio virtuves“, šiais metais restoranas iškėlė sau naują tikslą – gaminti iš vietinių produktų, daugiau bendradarbiauti su vietiniais žvejais, smulkiais ūkininkais ir augintojais, atsigręžti į gamtą ir iš čia randamų gėrybių sukurti naujus skonius ir derinius. Šio restorano šefai Donatas Kučikas ir Tomas Petrikas, skyrė ypatingą dėmesį pajūrio krašto ingredientams. Paragauktie ir atraskite savo mėgstamiausią!

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

ŠEFO KOMPLIMENTAS

UŽKANDIS

Kuršių marių žiobrio straganina, šaltalankiai, žemuogių actas, pušų spyglių aliejus.

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Laukinio elnio kepsneliai. Obuolių tyrė su mėtom, bruknės, saliero čipsai.

DESERTAS

Salierų šaknies ledai, bruknės, lazdyno riešutų aliejus, svarainių biskvitas.

Ievos kalno g. 22, Juodkrantė, Neringa

Virtuvės šefas – Donatas Kučikas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

+370 673 83 893

uabumamis@gmail.com

https://m.facebook.com/JuodasisKalnas/

Degustacijų pateikimo laikas:

III – VII 13.00 – 20.00