Įvairių pasaulio šalių virtuvė, skonių jūra be E621, kasdien kintantis meniu, gaminam tik tai ką turim šviežio, o ir dirbam su visa gražia šeima, klientų pas mus nėra, yra tik svečiai. Produktus perkam tik iš ekologinių ūkių, o meniu sugalvojam iš to ką turim šviežio. Dažnai keliaujam, ieškom, ragaujam įdomybių, priekonius irgi vežamės patys.

O temą šios dienos padiktuoja išskirtiniai produktai. Esam lėto masito koncepcijos palaikytojai, tad viską gaminame šviežiai ir gražiai, pagaminto nieko neturim, nebent mūsų ruoštos rudens derliau gėrybės, ar raugintos daržovės, tai pas mus šventa!!!!

Virtuvės koncepcija: prisiminimai iš kilmingos šeimos virtuvės, bei kelionių įspūdžiai, kaip mes sakom, sutaupot skrydžiui, nes pas mus net į Keniją nuskrist galit!!!! Visuomet galima paragauti ir Italijos, ir Ispanijos ir Gruzijos ir Ukrainos ir Lietuvos ir Portugalijos, o šį kartą kviečiame į kelionę laiku, į Smetonišką virtuvę, kuri diktavo maisto madas visame pasaulyje!!!

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Užkandis

Smetoniškas ėrienos paštetas

Mūsų fermentuotų daržovių assorti

Sriuba

Firminė „Kacės virtuvėlės“ svogūnų sriuba

Pagrindinis patiekalas

Zrazai Smetoniškai su baravykais

Desertas

Spanguolių kisielius su plakta grietinėle

Arba vegetariškas meniu

Užkandis

Ekologiškų ropių užkandis

Sriuba

Rudeninių gėrybių sriuba

Pagrindinis patiekalas

Įdaryta paprika daržovėmis ir kitomis gėrybėmis

Desertas

Čia sėklų desertas su kokosų pienu, bei namine uogiene.

Aušros vartų 19, Vilnius

 

Virtuvės šefė – Jurgita Minderytė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 618 06 006

https://www.facebook.com/kacesvirtuvele1

Jurgitaminderyte@yahoo.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII  17:00 – 22:00