„Katpėdėlė“ – tradicinės lietuvių virtuvės restoranas! Restoranai „Katpėdėlė“ – tai visiems mėgstantiems lietuviškus patiekalus ir manantiems, kad senąsias tradicijas labai smagu ir svarbu išlaikyti, gaminant dar senolių pamėgtus valgius. “Katpėdėlė” Jums siūlo nuo kažkadaise dar valstiečių pamėgtų ir tik jų gamintų valgių iki bajoraičių mėgtų užkandžių ir įvairių kepsnių. Na, o koks gi lietuvis be patiekalų iš bulvių? Tikriems šių patiekalų mėgėjams restoranai “Katpėdėlė” siūlo įvairių rūšių patiekalų iš bulvių. Kiekvienas atras savo mėgiamą arba pamėgs iš naujo…
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
„Katpėdėlė“ – turės du pasiūlymus, svečias galės pasirinkti iš dviejų meniu.
Pirmas pasiūlymas:
UŽKANDIS
Silkės ir obuolių salotos ant kepintos juodos duonos
KARŠTAS PATIEKALAS
Kiaulienos, grybų ir pastarnokų troškinys
DESERTAS
Skruzdėlynas su ledais
GĖRIMAS
„Voruta” natūralus lietuviškas juodųjų serbentų vynas 150 ml
Antras pasiūlymas:
UŽKANDIS
Šiltos salotos su mažosiomis bulvytėmis, rūkytomis paprikomis ir vištiena
Patiekiama su įvairių žolelių padažu
KARŠTAS PATIEKALAS
Bulviniai blynai įdaryti šonine ir sūriu
Patiekiama su grietinės ir kastinio padažu
DESERTAS
Skruzdėlynas su ledais
GĖRIMAS
„Voruta” natūralus lietuviškas juodųjų serbentų vynas 150 ml
Vokiečių g. 3, Vilnius
Virtuvės šefas – Kiril Šostak
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų
Rezervacijai:
+370 695 30 411
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 10:00 – 22:00