„Katpėdėlė“ – tradicinės lietuvių virtuvės restoranas! Restoranai „Katpėdėlė“ – tai visiems mėgstantiems lietuviškus patiekalus ir manantiems, kad senąsias tradicijas labai smagu ir svarbu išlaikyti, gaminant dar senolių pamėgtus valgius. “Katpėdėlė” Jums siūlo nuo kažkadaise dar valstiečių pamėgtų ir tik jų gamintų valgių iki bajoraičių mėgtų užkandžių ir įvairių kepsnių. Na, o koks gi lietuvis be patiekalų iš bulvių? Tikriems šių patiekalų mėgėjams restoranai “Katpėdėlė” siūlo įvairių rūšių patiekalų iš bulvių. Kiekvienas atras savo mėgiamą arba pamėgs iš naujo…

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

„Katpėdėlė“  – turės du pasiūlymus, svečias galės pasirinkti iš dviejų meniu.

Pirmas pasiūlymas:

UŽKANDIS

Silkės ir obuolių salotos ant kepintos juodos duonos

KARŠTAS PATIEKALAS

Kiaulienos, grybų ir pastarnokų troškinys

DESERTAS

Skruzdėlynas su ledais

GĖRIMAS

„Voruta” natūralus lietuviškas juodųjų serbentų vynas 150 ml

Antras pasiūlymas:

UŽKANDIS

Šiltos salotos su mažosiomis bulvytėmis, rūkytomis paprikomis ir vištiena

Patiekiama su įvairių žolelių padažu

KARŠTAS PATIEKALAS

Bulviniai blynai įdaryti šonine ir sūriu

Patiekiama su grietinės ir kastinio padažu

DESERTAS

Skruzdėlynas su ledais

GĖRIMAS

„Voruta” natūralus lietuviškas juodųjų serbentų vynas 150 ml

 

Vokiečių g. 3, Vilnius

Virtuvės šefas – Kiril Šostak

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų

Rezervacijai:

+370 695 30 411

147@amberfood.eu

www.katpedele.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 10:00 – 22:00