Lietuvos didikų virtuvės paveldą puoselėjanti virtuvė, kurioje visų patiekalų ruošimą prižiūri dvaro garbės pareigūnas – kuchmistras, paisydamas aukščiausių šiandienos kokybės standartų.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 10 Eur asmeniui

UŽKANDIS

Ruginė Duona su vynuogių sviestu

SRIUBA

Krevečių kiautų sultinys su kepta menkės file

DESERTAS

Rabarbarų „compote“ su riešutais ir vynuogių šakelių ledais

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

UŽKANDIS

Ruginė duona su vynuogių sviestu

SRIUBA

Krevečių kiautų sultinys su kepta menkės file

KARŠTAS UŽKANDIS

Ėriuko liežuvis su pastarnokų žievelių ir jaučio kaulų sultiniu, topinambais ir keptais grybais

DESERTAS

Rabarbarų „compote“ su riešutais ir vynuogių šakelių ledais

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

UŽKANDIS

Duona su vynuogių sviestu

SRIUBA

Krevečių kiautų sultinys su kepta menkės file

KARŠTAS UŽKANDIS

Ėriuko liežuvis su pastarnokų žievelių ir jaučio kaulų sultiniu, topinambais ir keptais grybais

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Lašišinis upėtakis su šeivamedžių ir apelsinų žievelių padažu, apelsinų sulčių ir sezamų glazūra, burokai su imbieru, morkų kremas ir krapų kotelių aliejus

DESERTAS

Rabarbarų „compote“ su riešutais ir vynuogių šakelių ledais

Beržų g. 3, Tūbelių km. Lukšių sen. Šakių raj.

Virtuvės šefas – Artūras Rakauskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 10, 20 ir 30 eurų

Rezervacijai:

+370 614 68 883

Restoranas@kuchmistrai.lt

www.kuchmistrai.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – IV 12:00 – 18:00

V – VI 12:00 – 20:00