Apie restoraną

Restoranas „Kurhauzas” – tai šeimos verslas, gimęs iš aistros geram maistui ir charizmatiškai estetikai. Esame įsikūrę istoriniame Birštono kurhauzo pastate, todėl mūsų jaukioje erdvėse nestinga kurhauziškos dvasios. Atidžiai sudarytame rinktiniame restorano a la carte meniu karaliauja sveikas ir elegantiškas europietiškos virtuvės maistas. Turime savo charakterį – ir juo didžiuojamės: subūrėme jaunų ir dinamiškų profesionalų komandą, kuri myli tai, ką daro. Siekiame būti tas restoranas, kurį atradus, norisi sugrįžti. O tada dar ir dar kartą.

Dirbame: ištisus metus.

Teikiamos paslaugos: uždarų švenčių organizavimas, išvažiuojamieji banketai, furšetai.

Virtuvė: europietiška.

Stilius: butiko tipo jaukiai kurhauziškas.

Vietos lauke: šiltuoju sezonu.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

Upėtakis ir keturi porai (rūkytas upėtakis pateikiamas su 4 skirtingai paruoštais porais bei putpelės kiaušiniu)

Karštas patiekalas

Kepta putpelės krūtinėlė (troškinta putpelės šlaunelė, antienos ir vištienos paštetas, karamelizuoti burokėliai, obuolys bei svarainių – petražolių padažas)

Desertas

Kriaušės ir bruknių desertas (sluoksniuota kriaušė, pateikiama su bruknėmis)

B. Sruogos g. 2, Birštonas

Virtuvės šefas – Andrius Laskauskas

Rezervacijai

8 687 23801

kurhauzas@yahoo.com

Rezervacija internetu

Degustacijų patiekimo laikas

II – V 12:00 – 22:00

VI – VII 10:00 – 23:00