Restoranas La Capital – įkvėptas autentiškumo, senovinių preispaniškų tradicijų ir ritualų. Ypatingas dėmesys skiriamas Meksikos ingredientams, jų kilmei ir patiekalų originaliam skonio išreiškimui.

Iš Meksikos atvykęs virtuvės šefas Alexis Hernández Maldonado kuria meniu, remiantis tradicine šalies virtuve, jos ypatingais gaminimo procesais, tuo pačiu ją naujai interpretuoja, derindamas su šiuolaikiniu kulinariniu menu. Čia rasite rankų darbo kukurūzų tortilijų ir tostadų pagal senovinę paruošimo technologiją, autentiško skonio Oaxacos valstijos Molės variacijų, karibų stiliaus ceviche, aukščiausios kokybės mėsos bei vietoje paruoštų salsų. Taip pat netrūks tradicinių desertų.

Baro pasiūlymą sudaro daugiau nei 100 tekilos ir mezcalio rūšių, tai pat meksikietiško vyno ir kraftinio alaus pasirinkimas, ypatingas kokteilių meniu, įkvėptas meksikietiškų ingredientų ir originalaus skonio.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Pasitikimo aperityvas

SALTILLO

CALLO DE HACHA

Šukutės, braškių tigro pienas, agurkai, avokadų ir padron pipirų salsa

TIRADITO DE PESCADO

Citrinų marinate sūdyta žuvis, mangas, upėtakio ikrai ir pico de gallo

TACO DE PULPO

Tortilija, pupelių tyrė, keptas aštuonkojis, avokadų ir macha salsa

MOLE ROSA Y CORDERO

Ėrienos nugarinė su kaulu, rausvoji Mole, bulvių šimtalapis, šparagai ir kedro riešutai

QUESO

Ožkos sūrio kremas, Yuzu tyrė, moliūgų ganašas ir lazdyno riešutų praline

Saltoniškių g. 7C, Vilnius

Virtuvės šefas – Ivan Alexis Hernandez Maldonado

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 634 33 388

labas@lacapital.lt

https://lacapital.lt/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 17:00 – 21:00

VI nedirba

VII 14:00 – 20:00