„Le Paysage“: europietiškos virtuvės oazė su puikiu vaizdu greta Vilniaus. Vienas pirmųjų nepriklausomos Lietuvos restoranų per 30 gyvavimo metų išlaikęs klasikinę Europos virtuvę su stipriu prancūzišku akcentu. Virtuvės šefė – Viduržemio jūros patiekalų meistrė ir gerbėja ypač mylinti prancūzišką virtuvę. Restoranas taip pat pasižymi išskirtiniais desertais, kur derinamos skirtingos tekstūros, skoniai ir spalvos.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Tuno tartaras su alyvuogių žemės kremu,parmezano traškučiu ir balzamiko perlais

Užkandis

Užkepta austrė “Cazino” (su vėžių uodegėlėmis) 

Karštas patiekalas

Rizotas su žirnelių kremu,kepti šparagai, mini cukinijos 

Karštas patiekalas

Elnienos nugarinės didkepsnis, bruknių – raudono vyno padažas,pasternokų kremas,kepti kelmučiai 

Desertas

Juodojo šokolado Brownie, Panna Cotta,vyšnių drebučiai,miško uogų Macarons 

Vilniaus raj. Ežeraičių km., Ežeraičių g. 2 Vilnius Grand Resort 

Virtuvės šefė – Aldona Gečienė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 5 273 9700

reservations@vilniusresort.com

https://www.vilniusgrandresort.com/restaurants/lp/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VI 12.00 – 22.00

VII 16.00 – 22.00