• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Kalbėjome su restorano vadove Inesa.

Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę, šefą.

„Leaye” nerasite banalios kinų restorano atributikos – didelių medinių drakonų, raudonų žibintų ir t.t. „Leaye” viduje vyrauja modernus stilius, didelės minkštos turkio spalvos sofos, dideli apvalūs veidrodžiai ir išsaugotos senoviškos autentiškos grindys.

„Leaye” virtuvei vadovauja šefas Jialiang Wang iš Pekino, taičiau meniu galima rasti ivairių Kinijos regionų patiekalų.

Stengiamės gaminti kuo autentiškesnį maistą, bet renkamės tokius patiekalus iš įvairių Kinijos regionų, kurie būtų labiau pažįstami lietuvių receptoriams. Pas mus galima rasti įvairių patiekalų su makaronais, kurie šiuo  metu yra populiarūs ir Lietuvoje, ir už jos ribų. Pagrindinių patiekalų porcijos yra didelės ir skirtos dalinimuisi. Visus prieskonius vežamės iš Kinijos.

Ką Jums reiškia “Gastronomijos savaitė” ir ką jai parengėte?

Gastronomijos savaiteje dalyvaujame antrus metus. Tai puiki galimybė pasiūlyti mūsų svečiams iš karto išbandyti kelis patiekalus už mažesnę kainą, kad jie susipažintų su mūsų virtuve ir grįžtų su šeimomis ir draugais paragauti ir kitų patiekalų.

Tai pat su kolektyvu einam apsilankyti ir kituose restoranuose, dalyvaujančiuose „Gastronomijos savaitėje” su tokiu pat tikslu – pamatyti, ką siūlo kolegos, kokie trendai vyrauja Vilniaus gastronomijoje, pasisemti idėjų, ir be abejo, pasimokyti.

Ar Jūsų restorane yra vegetariškų ar patiekalų?

„Leaye” restorane galima rasti daug veganiškų opcijų. Esame „Augalybės“ nariai ir turime nuolatinių svečių, kurie mėgsta mūsų veganiškus patiekalus. Per dienos pietus taip pat visada turime nors vieną veganišką patiekalą.

  • Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

„Gastronomijos savaitės” meniu:

Sveikuoliška goji uogų ir vištienos sriuba

Troškinti kiaulienos šonkauliukai rudajame padaže su ryžiais

Matcha ledai

Arbata

  • Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Jialiang Wang

 


Dominikonų g. 16, Vilnius

Virtuvės šefas – Jialiang Wang

Siūlomo „Gastronomijos savaitės“ degustacinio meniu kaina asmeniui – 10 Eur

Rezervacijai:

8 688 55025

leaye.food@gmail.com

Degustacijų patiekimo laikas:

I-VII 14:00-18:00