• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Restoranas „Leaye“ tai – kinų restoranas, kuriame rasite autentiškų kinų patiekalų, pavyzdžiui, makaronų sultinyje, kuriuos kinai valgo net pusryčiams. Restorane yra ne tik patiekalų su kvietiniais ar ryžių makaronais, bet galima rasti ir patiekalų iš žuvies, taip pat jūros gėrybių, mėsos ir daržovių. Jau beeidami į „Leaye“, suprasite, kokios tai virtuvės restoranas – ant pastato langų pavaizduoti patiekalų paveiksliukai bei anglų, lietuvių, kinų kalbomis užrašyti jų pavadinimai.

Kalbiname restorano „Leaye“ direktorę.

Ar įveikiamos kinų patiekalų porcijos?

Įprastai mūsų siūlomos porcijos yra didelės, skirtos bent dviem ar daugiau žmonių, kadangi kinai įpratę dalintis maistu. „Gastronomijos savaitėje“ siūlomos porcijos bus kiek mažesnės nei įprastinės, nes kiekvienas patiekalas skirtas degustuoti vienam žmogui.

Ar Jūsų restorane yra vegetariškų ar veganiškų patiekalų?

Vegetarams ir veganams galime pasiūlyti daržovių sriubą, salotas, makaronus su daržovėmis, keptas daržoves, bet „Gastronomijos savaitės“ meniu neturėsime atskiro vegetariško pasiūlymo. Šie svečiai galės išsirinkti patiekalus iš mūsų pagrindinio meniu.

Koks bus Jūsų restorano „Gastronomijos savaitės“ meniu?

„Gastronomijos savaitę“ siūlysime patiekalus iš pagrindinio meniu už mažesnę kainą, bus galima rinktis iš dviejų variantų – už 10 € ir už 20 €.

Pasiūlymas už 10 €:

  1. Goji uogų ir vištienos sveikuoliška sriuba
  2. Kepti „Chow Mein“ makaronai su jūros gerybėmis
  3. Arbata su Mochi desertu

Pasiūlymas už 20 €:

  1. Jūros gėrybių sriuba
  2. Traškios tešlos suktinukai su daržovėmis
  3. Juodųjų pipirų „Stir-Fry“ jautiena su ryžiais
  4. Arbata su Mochi desertu

Svečių lauksime kiekvieną darbo dieną nuo 15 iki 18 valandos.


Dominikonų g. 16, Vilnius, Lietuva

Virtuvės šefas Guangcai Lin

Siūlomo gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 10 eurų, 20 eurų

Rezervacijai:
8 688 55025
leaye.food@gmail.com

Degustacijų patiekimo laikas
I-VII 15:00-18:00