Lietuviškos virtuvės istorijos iš Vytauto Didžiojo užkariavimų ir Žygimanto Augusto dvaro laikų.

Degustacinio meniu pristatymas 

Žvėriena, uogos ir grybai nuo seniausių laikų puikavosi ant Lietuvos didikų stalų. Užsukite susipažinti su savo pačių kulinarijos istorija.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Šefo komplimentas

gruzdintas putpelės kiaušinis su žirnelių purė

Sriuba

smidrų „velouté“ su šoninės traškučiu ir keptomis krevetėmis

Pagrindinis patiekalas

šernienos kepsneliai su kremine polenta ir gervuogių padažu, pateikta su juodojo kopūsto traškučiais

Desertas

morengo pyragaitis pavlova su svarainiais ir šviežiomis uogomis

Stiklių g. 8, Vilnius

Virtuvės šefė – Rita Keršulytė-Ryčkova

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 5 262 9046

info@lokys.lt

www.lokys.lt

https://lokys.lt/renginiai/gastronomijos-savaite/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 12.00 – 22.00