MANAMI – Kelionė po neragautą Aziją.
Keliauti galima ne tik sėdint lėktuve, traukinyje ar už automobilio vairo. Keliauti galima ir sėdint už stalo.
MANAMI restorane egzotiška kelionė po neragautą Aziją atneš daugiau patirčių ir įspūdžių nei bet kur kitur, nes tik čia kokybiškai atstovaujamos visos svarbiausios regiono virtuvės.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
UŽKANDIS
Salotos su „Tofu“ sūriu
Paprikos, agurkai, morkos, ilgi sojų makaronai, imbieras, svogūnų laiškai, sezamai, aitriųjų paprikų dribsniai, sojų ir „Hoin Sin“ padažas
PAGRINDINIS PATIEKALAS
„Teriyaki“ antiena su „Sichuan“ pipirais
Antienos filė, „Pak choy“ salotos, „Shiitake“ grybai, vyšniniai pomidorai, „Teriyaki“ padažas, „Sichuan“ pipirai, kalendros, krevečių trapučiai
DESERTAS
„Coco panna cotta“ desertas
Patiekiama su mangų tyre, šviežiomis braškėmis ir mėtomis
GĖRIMAS
„Saketini“ kokteilis
Džinas, sakė, nealkoholinis imbierinis alus, žaliųjų citrinų sultys, agurkai
Vilniaus g. 10
Virtuvės šefas – Dmitrijus Pečiukonis
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų
Rezervacijai:
+370 694 67131
Degustacijų patiekimo laikas:
I-VII 10:00 – 22:00