Apie restoraną

Vos nusukę nuo miesto Rotušės, Savičiaus gatvėje atrasite ne uždarą ložę, o atvirą ir jaukią vietą, kurioje smaguriauja atsipalaidavę, neįpareigoti žmonės.

Čia prie baro sėdi patys plepiausi, vidinėje terasoje po šildymo lempomis glaudžiasi tie, kas dar nepaleidžia vasaros, o antrame aukšte vieši ieškantys šiek tiek ramybės ir privatumo.

Mūsų a la carte – žymiausi: keptas aštuonkojis ir jautienos befstrogenas. Taip pat klauskite apie mūsų pasiūlymą, kurį keičiame kas savaitę.

Nuo šio rudens pasitinkame su pietumis – kiekvieną darbo dieną nuo 12-15 val.

Savaitgaliais nuo 10-14 val. pusryčiai.

“Gastronomijos savaitėje“ dalyvausime antrą kartą.

Parengėme penkių patiekalų degustacinę vakarienę bei derančių gėrimų rekomendacijas.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandžiai

Jūrų šukutė / pastarnokų obuolių piurė / Kalvadoso padažas

Kreminė salierų sriuba / rūkyta žuvis

Kepta bulvė / grybai / sviesto grietinės padažas / šoninės trupiniai

Pagrindinis patiekalas

Menkė / savojos kopūsto balandėlis / olandiškas padažas

arba

Anties šlaunelė / bulvių piurė / ropinės daržovės / slyvų padažas

Desertas

Datulių pyragas / ledai / karamelė

Savičiaus g. 3, Vilnius

Rezervacijai:

8 656 99009

info@mason.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 18:00 – 23:00