• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Restoranas „Meat Steak House“ yra rojus brandintos jautienos gerbėjams. Šis, sultingus steikus siūlantis restoranas, turi ir kitų patiekalų, pavyzdžiui: krevečių su sviestu, troškintų specialioje krosnyje, anties krūtinėlę, keptą ant raudonojo kedro lentelės, netgi gali patiekti vegetariškus patiekalus. Interjeras yra šiuolaikinis, ramus, dideliais vitrininiais langais, vyrauja rusvos spalvos. Neapkrautas detalėmis, todėl puikiai jaučiamas erdvės pojūtis.

Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui

Užkandis

Salotos su keptomis ančių širdelėmis, marinuotais mangais ir granatų sėklomis

arba

Kiodžia burokėliai su graikišku jogurtu, sūdytomis citrinomis ir mėtomis, pagardinti dukkah pagardu

Pagrindinis patiekalas

Laisvai besiganančių kiaulių nugarinė su kauliuku. Patiekiama su ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir šviežiomis salotomis

arba

Dorada Verakruzo stiliumi. Patiekiama troškintų daržovių pagarde su kaparėliais ir alyvuogėmis

Desertas

Sūrio pyragaitis su mandarinų želė ir laimų padažu

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

Brandintų jaučių liežuvių griežinėliai, patiekti ant brioche duonos riekės su wasabi ledais ir karamelizuotais svogūnais

arba

Kiodžia burokėliai su graikišku jogurtu, sūdytomis citrinomis ir mėtomis, pagardinti dukkah pagardu

Pagrindinis patiekalas

Brandintos jautienos antrekoto Rib-eye (300 g) kepsnys. Patiekiamas su keptomis morkomis, glazūruotomis medumi ir pagardintomis pankolio sėklomis, ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir padažu

arba

Grilyje kepta japoniško ešerio filė. Patiekiama su savojos kopūstais, bulvių piurė su saulėje džiovintų pomidorų ir kaparėlių kaponata ir citrininiu padažu

Desertas

Mėlynių panakota su aviečių padažu ir mėtų skonio korėtu biskvitu

A.Juozapavičiaus g. 13, Vilnius

Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas

Rezervacijai:

612 35 200

info@meat.lt

Rezervacija internetu (komentaruose nurodyti „Gastronomijos savaitė“)

Degustacijų patiekimo laikas

I – IV 16:30 – 23:00

V 16:30 – 24:00

VI 14:00 – 24;00

VII 14:00 – 19:00