• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Apie restoraną

Restoranas „Meat Steak House“ yra rojus brandintos jautienos gerbėjams. Šis sultingus steikus siūlantis restoranas turi ir kitų patiekalų, pavyzdžiui: krevečių su sviestu, troškintų specialioje krosnyje, anties krūtinėlę, keptą ant raudonojo kedro lentelės, netgi gali patiekti vegetariškus patiekalus. Interjeras yra šiuolaikinis, ramus, dideliais vitrininiais langais, vyrauja rusvos spalvos. Neapkrautas detalėmis, todėl puikiai jaučiamas erdvės pojūtis.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur ir 30 Eur asmeniui

20 Eur asmeniui

UŽKANDIS

Keptas baklažanas su miso padažu ir sezamų sėklomis. Patiekiamas su graikišku jogurtu ir trumais aromatizuotu medumi

arba

Matjė silkė su marinuotomis daržovėmis ir kepintomis kanapių sėklomis

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Laisvai besiganančių kiaulių nugarinė su kauliuku. Patiekiama su ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir šviežiomis salotomis

arba

Daugiaryžis su kalmarais ir špinatais. Patiekiamas su aioli padažu

DESERTAS

Tartaletė su laimų kremu ir citrininiu džemu

30 Eur asmeniui

UŽKANDIS

Keptas baklažanas su miso padažu ir sezamų sėklomis. Patiekiamas su graikišku jogurtu ir trumais aromatizuotu medumi

arba

Prancūziškas paštetas, patiekiamas su “Gribiche” padažu

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Brandintos jautienos antrekoto Rib-eye (300 g) kepsnys. Patiekiamas su morkomis, glazūruotomis medumi ir pagardintomis pankolio sėklomis, ančių taukuose gruzdinotmis bulvytėmis ir pipirų padažu

arba

Grilyje kepta Rifešerio filė, patiekiama su keptomis daržovėmis, grybais, saldžiai aitraus marmelado ir kokosų pieno – mangų padažu

DESERTAS

Karamelinis pyragaitis su yuzu ir riešutais

A.Juozapavičiaus g. 13, Vilnius

Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas

Rezervacijai:

612 35 200

info@meat.lt

Rezervuoti internetu

Degustacijų patiekimo laikas:

I – IV 17:00 – 19:30, 20:00 – 22:00

V 17:00 – 19:30, 20:00 – 23:00

VI 14:00 – 23:00

VII 14:00 – 18:00