Restoranas „Meat Steak House“ yra rojus brandintos jautienos gerbėjams. Šis, sultingus steikus siūlantis restoranas, turi ir kitų patiekalų, pavyzdžiui: krevečių su sviestu, troškintų specialioje krosnyje, anties krūtinėlę, keptą ant raudonojo kedro lentelės, netgi gali patiekti atskirai grilyje keptų daržovių garnyrus kaip puikią alternatyvą vegetarams.

 Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 arba 30 Eur asmeniui

  1. Juozapavičiaus g. 13, Vilnius

Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas

Rezervacijai:

8 612 35200

info@meat.lt

www.meat.lt https://www.facebook.com/MeatSteakHouse/

Degustacijų patiekimo laikas:

I – IV 16:30 – 23:00

V 16:30 – 24:00

VI 14:00 – 24:00

VII 14:00 – 19:00