Kalbėjome su restorano vadovu Juliumi Petraičiu.

Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę, šefą.

„Monai“ – namų restoranas, tad jo interjere, aplinkoje neverta ieškoti pompastikos ar stebinančių dizaino sprendimų. Šakutė, peilis, šaukštas. Būtiniausios detalės. Kūryba svečiams prasideda lėkštėje, būtent ten juos stengiamės nustebinti.
Virtuvė – moderni europietiška. Šefas Vytautas Samavičius – keletą savų restoranų atidaręs klaipėdietis, labiausiai mėgstantis ruošti žuvies patiekalus.

Ką Jums reiškia „Gastronomijos savaitė”?
Per gastronomijos savaitę tikimės sulaukti žmonių, kurie dar nesisvečiavo mūsų namuose. O tuos, kurie atvyks nebe pirmą kartą, stengsimės nustebinti taip, kaip tai nutiko ir pirmąjį kartą.

Ar Jūsų restorane yra vegetariškų patiekalų?
Dažniausiai turime kelias vegetariškų patiekalų pozicijas, esant poreikiui virtuvės šefas gali pagaminti patiekalą, kurio nėra meniu.

„Gastronomijos savaitės meniu“

UŽKANDIS
Druskoje keptos morkos, ožkos sūrio putėsiai, alyvų aliejaus – balzamiko padažas
KARŠTAS PATIEKALAS
Putpelės suktinukai, troškinti burokėliai, bulvių – salierų pyragas, teriyaki padažas
DESERTAS
Salyklo ledai su šokoladiniais putėsiais, skrudintomis kanapių sėklomis

 


Liepų g. 4, Klaipėda

Virtuvės šefas – Vytautas Samavičius

Siūlomo „Gastronomijos savaitės“ degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

8 613 59905

vadyba@restoranasmonai.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

II-VI 16:00-21:00