Europietiška virtuvė, su griliaus elementais. Restoranas “Office Club“ siūlo Jums šviežios žuvies ir išskirtinės mėsos kokybės meniu. Dirbame sezoniškos virtuvės principu, todėl skiriame išskirtinį dėmesį produkcijai.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Šefo Pasisveikinimas

Pelenų duonelė su mango eliu

raudonojo pesto sviestu/ mikro žalumynai

Šaltas užkandis

Tuno “sashimi”

laukinių lašišų ikrai, apelsinų-laimų kremas, wasabi-burokėlių emulsija, melionas, arbūzas, mėlynių druskos dribsniai

Karštas patiekalas

Antienos „roulade“ 

Spanguolės/pastarnokų tyrė/kepta kriaušė/antienos demi-glace

Arba

Afrikinio šamo file 

Degintų paprikų tyrė/pankolis/japoniška glazūra/orzotto su portabelo grybu/ žuvies demi-glace

Desertas

Alijošiaus pana cota

Mango-apelsinų tyrė, gervuogės, avietinis šokoladas

Jogailos g. 8, Vilnius

Virtuvės šefas – Tadas Paplauskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur 

Rezervacijai:

+370 602 75 358

restoranasdebut@gmail.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 17.00 – 22.00