
Europietiška virtuvė, su griliaus elementais. Restoranas “Office Club“ siūlo Jums šviežios žuvies ir išskirtinės mėsos kokybės meniu. Dirbame sezoniškos virtuvės principu, todėl skiriame išskirtinį dėmesį produkcijai.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Šefo Pasisveikinimas
Pelenų duonelė su mango eliu
raudonojo pesto sviestu/ mikro žalumynai
Šaltas užkandis
Tuno “sashimi”
laukinių lašišų ikrai, apelsinų-laimų kremas, wasabi-burokėlių emulsija, melionas, arbūzas, mėlynių druskos dribsniai
Karštas patiekalas
Antienos „roulade“
Spanguolės/pastarnokų tyrė/kepta kriaušė/antienos demi-glace
Arba
Afrikinio šamo file
Degintų paprikų tyrė/pankolis/japoniška glazūra/orzotto su portabelo grybu/ žuvies demi-glace
Desertas
Alijošiaus pana cota
Mango-apelsinų tyrė, gervuogės, avietinis šokoladas
Jogailos g. 8, Vilnius
Virtuvės šefas – Tadas Paplauskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 602 75 358
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 17.00 – 22.00