Restorano PACAI virtuvė yra orientuota į aukščiausios kokybės produktus ir nepriekaištingą atlikimo techniką, neribojant savęs geografija ar kanonais. Viešbučio restorane svarbiausia yra svečias ir jo poreikiai, todėl nenustojame ieškoti aukso vidurio tarp gastronominio potyrio ir atpalaiduojančios atmosferos. Ypatingą dėmesį skiriame vynui, mūsų vyno rūsyje ilsisi virš 400 skirtingų vyno rūšių, laukiančių savo svečio. Šefas Arnor Ingi Bjarkason kurdamas meniu įterpia islandiškos virtuvės elementų praturtindamas skonių sluoksniais įkvėptais Azijos ar Prancūzijos. Mūsų pašaukimas yra svetingumas, pagarba savo amatui ir dėmesys detalėms.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Vytinta Menkė | Deginto Sviesto Emulsija | Fermentuotos Juržolės

Pirmas Patiekalas

Lengvai Marinuota Menkė | Vištienos Ir Miso Sviesto Padažas |Fermentuotos Mėlynės

Pagrindinis Patiekalas

Ėriena | Fermentuoti Rabarbarai Ir Burokėliai | Topinambų Piurė

Desertas

Saulėgrąžų Pyragas | Obuolių Kompotas | Topinambų Ledai

Petit Four

„ástarpungur“ | Pasukų Karamelė

Didžioji g. 7-1, Vilnius

Virtuvės šefas – Arnór Ingi Bjarkason 

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 633 80 287

restaurant@hotelpacai.com

https://www.facebook.com/HotelPACAI

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 12:00 – 15:00