„Pilies Katpėdėlė“ yra išskirtinė tuo, kad jos meniu sudaro trys Lietuvos laikotarpių periodai: Senovės karalystė (kitaip galima jį vadinti „valstiečių“ periodu), Piknikas tarp karų (kitaip – „Smetonos laikų“ periodas) ir Snaudžianti šalis (kitaip „sovietinių laikų“ periodas). Šiuose perioduose atrinkti populiariausi būtent tų laikotarpių patiekalai ir jų pateikimas bei serviruotė atspindi tų laikotarpių dvasią, aišku, jau šiek tiek sušiuolaikintai.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 10 Eur asmeniui

Jaučio liežuvis su bulvėmis (virtas jaučio liežuvis, virtos bulvės, marinuoti agurkėliai, majonezo ir krienų padažas)

Kiaulienos dešrelės (patiekiama su bulvių koše, pagardinta spirgučiais, ir burokėliais, pagardintais rytietišku ir pesto padažais)

Pilies g. 8, Vilnius

Virtuvės šefas – Kiril Šostak

Rezervacijai:

8 611 20576

vrg152@vici.eu

www.facebook.com/pilies.katpedele/

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 10:00 – 23:00