Kiek kartų svajojote aplankyti Lotynų Ameriką?

Mes ten keliaujame kasdien ir tikime – net pačius egzotiškiausius pasaulio skonius galima atrasti čia, Lietuvoje. Svarbiausia, nepamiršti maistu mėgautis taip, kaip tai daro vietiniai: lėtai ir nesivaržant, pilnais kąsniais, užsimerkiant iš malonumo…

Laužti karštą naminę duoną, trinti prinokusį avokadą, spausti citrinos sultis ant jūra dar kvepiančios žuvies – tokia mums gražiausių garsų melodija. Mėgstame žaisti ir eksperimentuoti. Manome, jog aukso dulkės lėkštėje žiba ne prasčiau nei ant kaklo. O šiek tiek šokolado niekada nesugadins kokybiškos mėsos skonio.

Jausmo, kuris aplanko gulint po Pietų Amerikos saule galbūt ir nenupasakosime, bet tikrai pasiūlysime jį pajausti spalvingame, jauname, Peru, Argentinos, Meksikos ir Čilės saulės įkvėptame sostinės restorane „Pink & Yellow“.

Degustacinio meniu pristatymas

Geriausias ir smagiausias būdas sužinoti apie kultūrą – tai valgyti jos maistą. Lotynų Amerikos regiono virtuvė siūlo platų skonių pasirinkimą, nustebinsiantį net ir išrankiausią ragautoją.

Balandžio mėnesį kviečiame į „PINK & YELLOW“ ragauti Lotynų Amerikos įkvėptą degustacinį meniu.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Starteris

Taco su jautiena

Santa Maria daržovių tortilijos, salotėlės, čili laimo aliejus, jautienos nugarinė, švelnūs marinuoti svogūnai, habanero padažas, salsa rojo

Karštas patiekalas

Sviestažuvė

Topinambų lazdyno kremas, savojos kopūstas, skraiduolės ikrai, čili laimo aliejus

Arba

Veršienos žandas

Tamsaus alaus ir kondensuoto pieno glazūra, kepti padron čili, mojo criollo salsa, čili nachos, šilti tacos

Desertas

Tetela de manzana

Maskarponės ir žaliųjų obuolių įdaras, dulce de leche, papajų gabaliukai ir lazdyno riešutas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Starteris

Krevečių ir mažųjų aštuonkojų užkandis

Achiote, česnakų confit, rūkytos paprikos hollandaise, kukurūzinė bandelė

Arba

Veganiškoji Cevice

Žalioji leche de tigre, žaliasis obuolys, jaunieji agurkai, baltieji kukurūzai, cantaloupe melionas, kinrožės sirupas, čili nacho, Santa Maria daržovių tortilijos

Karštas patiekalas

Sviestažuvė

Topinambų lazdyno kremas, savojos kopūstas, skraiduolės ikrai, čili laimo aliejus

Arba

Veršienos žandas

Tamsaus alaus ir kondensuoto pieno glazūra, kepti padron čili, mojo criollo salsa, čili nachos, šilti tacos

Desertas

Tetela de manzana

Maskarponės ir žaliųjų obuolių įdaras, dulce de leche, papajų gabaliukai ir lazdyno riešutas

Gedimino pr. 44A, Vilnius 

Virtuvės šefas – Gabrielius Zajac

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur ir 40 Eur

Rezervacijai:

+370 673 24 219

restoranas@pinkyellow.lt

www.facebook.com/PinkYellowVilnius

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 18.00 – 22.00