Kiek kartų svajojote aplankyti Lotynų Ameriką?
Mes ten keliaujame kasdien ir tikime – net pačius egzotiškiausius pasaulio skonius galima atrasti čia, Lietuvoje. Svarbiausia, nepamiršti maistu mėgautis taip, kaip tai daro vietiniai: lėtai ir nesivaržant, pilnais kąsniais, užsimerkiant iš malonumo…
Laužti karštą naminę duoną, trinti prinokusį avokadą, spausti citrinos sultis ant jūra dar kvepiančios žuvies – tokia mums gražiausių garsų melodija. Mėgstame žaisti ir eksperimentuoti. Manome, jog aukso dulkės lėkštėje žiba ne prasčiau nei ant kaklo. O šiek tiek šokolado niekada nesugadins kokybiškos mėsos skonio.
Jausmo, kuris aplanko gulint po Pietų Amerikos saule galbūt ir nenupasakosime, bet tikrai pasiūlysime jį pajausti spalvingame, jauname, Peru, Argentinos, Meksikos ir Čilės saulės įkvėptame sostinės restorane „Pink&Yellow“.
Taip pat restoranas siūlo išbandyti patiekalą su šių metų naujiena – plėšytomis avižomis.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
Bananų duona
Kukurūzai / “chile guajillo” / ridikas
Tacos (tinka veganams)
Plėšytos avižos / “salsa macha” / avokadas / radicchio
Tamales
Manchego sūris / “mole verde” / deginti jelapenai / ananasai
Desertas “Tres leches”
Džiovintų vaisių “compote” / tekilos “Chantilly” / pekano riešutai
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Bananų duona
Kukurūzai / “chile guajillo” / ridikas
Tiradito
Jūrų velnias / “aji Amarillo”/ avokadas / mėlynos bulvės / tostada
Karštas patiekalas
Menkės išpjova
“Adobo verde” / kokosiniai ryžiai / marinuotos morkos / “chimichurri rojo”
arba
Jautienos šonkaulis
“Bistec” pasta / mole negro / degintos bulvės / “salsa verde” / garstyčių sėklos
Desertas “Tres leches”
Džiovintų vaisių “compote” / tekilos “Chantilly” / pekano riešutai
Gedimino pr. 44A, Vilnius
Virtuvės šefas – Gabrielius Zajac
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 ir 30 eurų
Rezervacijai:
+370 673 24 219
www.facebook.com/restoranasyellow
Degustacijų pateikimo laikas:
I-VII 18:00 – 22:00