RIB ROOM restorano išskirtinumas – netradiciniais būdais pagaminti šonkauliai. Čia taip pat rasite ir klasikinės pasaulio virtuvės patiekalų. Jeigu ieškote gero maisto ir jaukios aplinkos – Holiday Inn Vilnius viešbutyje įsikūrusio RIB ROOM restorano komanda laukia Jūsų!

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

UŽKANDIS

Tuno tartaras su avokadais ir skraiduolių ikrais

KARŠTAS PATIEKALAS

Baravykų kapučinas

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Glazūruoti burbono kiaulienos šonkauliai

Patiekiami su griliuje keptais smidrais ir terijakio-sezamų padažu

DESERTAS

Šaltalankių šerbetas

Šeimyniškių g. 1, Vilnius

Virtuvės šefė – Alena Rantsevene

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui –30 eurų

Rezervacijai:

852103012

info@ribroom.lt

https://www.ribroom.lt/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 15:00 – 22:00

VI 12:00 – 22:00

VII – nedirba