Maisto gamyba mums – kaip tapyba, tik rėmai – lėkštė. Suvokdami skonio laikinumą, bet suprasdami, kiek daug tai reiškia mūsų svečiams, kiekvienas patiekalas, pagamintas restorane „Sala“, tampa unikaliu, atskleidžiančiu ilgai ieškotų receptų paslaptis, taip sukurdamas šedevrą lėkštėje ir nepakartojamą malonumą gomuriui. Restorane „Sala“, įsikūrusiame „Žalgirio“ arenoje“, kiekvienas patiekalas ruošiamas su rūpesčiu ir dėmesiu svečiui, kuriame lieka dalelė mūsų, žinojimu, jog jie sugrįš… Su didele meile, nuoširdžiu darbu ir kūrybiškumu pasirūpinsime, kad išliktume Jūsų atmintyje dėl tobulos skonių harmonijos ir to malonaus jausmo, su kuriuo susiduriate užsukę į svečius pas geriausią draugą. Ir, žinoma, dėl vaizdo į neskubantį Nemuną bet kuriuo metų laiku.

Gastronomijos savaitės meniu, 10 Eur asmeniui

Karštas užkandis

Kreminė špinatų ir kokosų pieno sriuba, gardinta žaliuoju kariu ir kvietinės duonelės trapučiu

Karštas pagrindinis patiekalas

Kalakutienos eskalopas, patiekiamas su persikų čatniu ir grilintu kukurūzų košės paplotėliu, skanintas žirnelių-mėtų tyre

Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas

Virtuvės šefė – Jolanta Gervienė

Rezervacijai:

8 614 32542

info@salarestoranas.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – V 15:00 – 17:00