• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Apie restoraną

Restorano „Saula“ valgiaraščiu pristatome Jums kūrybišką, sezoninę, modernią lietuvišką virtuvę, kurioje naudojami vietinių ūkininkų Lietuvoje užauginti / pagaminti pieno, mėsos, žuvies bei kiti produktai, kuriais mes didžiuojamės.

Mes palaikome tvarią (angl. sustainable) maisto gamybą ir vartojimą, kasdien savo restorane stengiamės vartoti produktus atsakingai, perkame juos tiesiai iš vietinių ūkininkų, stengiamės, kad lankytojai galėtų pas mus rasti sveiko, subalansuoto ir atsakingai paruošto maisto. Kaip ir restorano valgiaraštyje, restorano aplinkoje lietuviškas paveldas pristatomas moderniai, per šiuolaikinio žmogaus prizmę.

Restorano „Saula“ aplinka – tai senųjų lietuviškų ženklų, simbolių, elementų atspindys šiuolaikiniame modernaus stiliaus interjere. XVI–XVII a. LDK laikotarpiu šiose patalpose buvo įsikūrusios Mažoji Gildija ir Pirklių Gildija. Aplink jas virė gyvenimas – pirklių parduotuvėlės, sandėliai (vadinami „imbarai-ambarai“), amatininkų dirbtuvėlės, karčiamos, turgus.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu bsu paskelbtas spalio 17 d.

 

Didžioji g. 26, Vilnius

Rezervacijai:

8 525 07473

info@saula.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – IV 12:00 – 21:30

V – VI 12:00 – 22:00