„Selfish Club“ tęsia pirmojo „Selfish bistro“ tradicijas, svečiams siūlydamas šviežiausias ir aukščiausios kokybės jūros gėrybes, tačiau neapsiriboja tik jomis – meniu papildo ėriena, jautiena, bizoniena. Virtuvės idėja pagrįsta „Surf & Turf“ koncepcija, kurioje jūrinės kilmės produktai lėkštėje derinami su „žemiškais“.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

P A S I T I K I M A S

Duonelė su smalčiumi: tamsi duonelė, mangalica kiaulienos smalčius, kaukazinių slyvaičių-spanguolių džemas

U Ž K A N D I S

Rudmėsių ir seliavos tartaras: raugintos rudmėsės, seliava, marinuota slyva, seliavos ikrai

S R I U B A

Bizonienos sultinys su virtinuku: 8 val. virtas sultinys, virtinukas su mangalica kiaulienos, baravykų ir dilgėlių įdaru

P A G R I N D I N I S

Kraujiniai vėdarai: kraujiniai vėdarai, kiaulės ausies traškučiai, grietinės-krienų padažas

D E S E R T A S

Trapios skarelės: filo tešla, varškės sūris, kaštonų kremas, kaštonų medus

Pylimo g.  23, Vilnius

Virtuvės šefas – Augustinas Trinkūnas

Rezervacijai:

8 633 00100

Club@selfish.lt

https://selfishclub.business.site

Degustacijų patiekimo laikas:

IV – VI 18:00 – 23:00