„Selfish Club“ tęsia pirmojo „Selfish bistro“ tradicijas, svečiams siūlydamas šviežiausias ir aukščiausios kokybės jūros gėrybes, tačiau neapsiriboja tik jomis – meniu papildo ėriena, jautiena, bizoniena. Virtuvės idėja pagrįsta „Surf & Turf“ koncepcija, kurioje jūrinės kilmės produktai lėkštėje derinami su „žemiškais“.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

PASITIKIMAS

„Išvirkščias“ mangalica smalčius, tamsi duonelė, kaukazinių slyvaičių-spanguolių džemas

UŽKANDIS

Raugintų rudmėsių ir seliavos tartaras, marinuota slyva, seliavos ikrai

SRIUBA

Lietuviškos bizonienos sultinys, virtinukas su mangalicos-baravykų-dilgėlių įdaru

PAGRINDINIS

Kraujiniai vėdarai, kiaulės ausies traškutis, karamelizuotų svogūnų-grietinės padažas

DESERTAS

Filo tešla, varškės sūris, kaštonų kremas, kaštonų medus

Pylimo g.  23, Vilnius

Virtuvės šefas – Augustinas Trinkūnas

Rezervacijai:

8 633 00100

Club@selfish.lt

https://selfishclub.business.site

Degustacijų patiekimo laikas:

IV – VI 18:00 – 23:00