Vienintelis tikras steakhouse’as Klaipėdoje. Ieškantiems kokybės, išskirtinumo ir vertės.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Amuse – bouche

Sūdytų lašinių kapotinis su marinuotomis daržovėmis

Salted Lardo with marinated vegetables

Užkandis / Starter

Baltojo oto straganina su šaltalankiais

White halibut  stroganina with sea buckthorn

Pagrindinis patiekalas / Main course

Antienos filė su briedžiukais

Duck filet with Morchella mushrooms

Desertas / Dessert

Trešnių putėsiai

Sweet cherry mouse

I.Kanto 44, Klaipėda

Virtuvės šefas – Tomas Petrikas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 698 39 960

info@kandalas.eu

https://www.facebook.com/restoranas.skandalas

Degustacijų pateikimo laikas:

II – V 12.00 – 21.00