„FUSION“ virtuvės restoranas, kurio šefai surinko įdomiausius skirtingų pasaulio virtuvių receptus bei paruošė autorinių ir, tuo pačiu, visų pamėgtų patiekalų valgiaraštį, kuriame bus įvairių šalių populiariausi tradiciniai patiekalai.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

KARŠTAS UŽKANDIS

Plėšytų avižų trošknys su cinamonu

KARŠTAS PATIEKALAS

Jautienos išpjova „Cheddar Vintage“ padaže

Patiekiama su gruzdintomis belgiškomis bulvytėmis, brokoliais ir pipiriniu padažu

DESERTAS

Šokoladinis pyragas

Patiekiama su naminiais šokoladiniais ir vaniliniais ledais, mėlynių padažu ir morengo lazdelėmis

GĖRIMAS

Altemura apulo primitivo negroamaro (raudonas, sausas) 150 ml

 

Saltoniškių  g. 9, Vilnius

Virtuvės šefė – Inga Turminienė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

+ 370 686 55 174

139@restoranasskonis.lt

https://www.facebook.com/search/top?q=skonis

Degustacijų pateikimo laikas:

I-VII 10:00-22:00