
„FUSION“ virtuvės restoranas, kurio šefai surinko įdomiausius skirtingų pasaulio virtuvių receptus bei paruošė autorinių ir, tuo pačiu, visų pamėgtų patiekalų valgiaraštį, kuriame bus įvairių šalių populiariausi tradiciniai patiekalai.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
KARŠTAS UŽKANDIS
Plėšytų avižų trošknys su cinamonu
KARŠTAS PATIEKALAS
Jautienos išpjova „Cheddar Vintage“ padaže
Patiekiama su gruzdintomis belgiškomis bulvytėmis, brokoliais ir pipiriniu padažu
DESERTAS
Šokoladinis pyragas
Patiekiama su naminiais šokoladiniais ir vaniliniais ledais, mėlynių padažu ir morengo lazdelėmis
GĖRIMAS
Altemura apulo primitivo negroamaro (raudonas, sausas) 150 ml
Saltoniškių g. 9, Vilnius
Virtuvės šefė – Inga Turminienė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų
Rezervacijai:
+ 370 686 55 174
https://www.facebook.com/search/top?q=skonis
Degustacijų pateikimo laikas:
I-VII 10:00-22:00