
Restoranas „Solt Dining“ yra įsikūręs urbanistinio stiliaus „Courtyard Vilnius City Center“ viešbutyje ir išsiskiria Skandinavijos įkvėptu interjeru su žemiškų tonų potėpiais. Modernioje virtuvėje susijungia Šiaurės Europos ir Baltijos šalių skoniai, o pagrindiniu smuiku groja lietuviški produktai.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
UŽKANDIS
Tuno kapotinis su virtu aštuonkoju ir jūros dumblių salotomis
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Ėriuko nugarinė, ėrienos maltinukas, bulvių ir grybų ravioli, kepta gelteklė, traškutis
arba
Ešerio filė, cukinijos kremas, marinuotos perlinės kruopos, topinambų ir špinatų traškutis
DESERTAS
Lietuvos žemėlapis, ožkos sūrio ir svarainių burbulas
***
+ vynų degustacija (3 taurės: baltas, raudonas, desertinis) – 15eur.
Rinktinės g. 3 , Vilnius
Virtuvės šefas – Jevgenij Volkov
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų
Rezervacijai:
+370 520 70 707
restaurant@courtyardvilnius.com
https://www.facebook.com/SoltDining/
Degustacijų pateikimo laikas:
I-VII 17:00 – 20:30