Restoranas „Solt Dining“ yra įsikūręs urbanistinio stiliaus „Courtyard Vilnius City Center“ viešbutyje ir išsiskiria Skandinavijos įkvėptu interjeru su žemiškų tonų potėpiais. Modernioje virtuvėje susijungia Šiaurės Europos ir Baltijos šalių skoniai, o pagrindiniu smuiku groja lietuviški produktai.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

UŽKANDIS

Tuno kapotinis su virtu aštuonkoju ir jūros dumblių salotomis

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Ėriuko nugarinė, ėrienos maltinukas, bulvių ir grybų ravioli, kepta gelteklė, traškutis

arba

Ešerio filė, cukinijos kremas, marinuotos perlinės kruopos, topinambų ir špinatų traškutis

DESERTAS

Lietuvos žemėlapis, ožkos sūrio ir svarainių burbulas

***

+ vynų degustacija (3 taurės: baltas, raudonas, desertinis) – 15eur.

Rinktinės g. 3 , Vilnius

Virtuvės šefas – Jevgenij Volkov

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

+370 520 70 707

restaurant@courtyardvilnius.com

https://www.facebook.com/SoltDining/

Degustacijų pateikimo laikas:

I-VII 17:00 – 20:30