Restoranas, įsikūręs urbanistinio stiliaus „Courtyard Vilnius City Center“ viešbutyje, išsiskiria skandinavijos įkvėptu interjeru su žemiškų tonų potėpiais. „Solt Dining“ yra Šiaurės Europos ir Baltijos šalių skonius jungianti moderni virtuvė, kurioje pagrindiniu smuiku groja lietuviški produktai. Restorano meniu nėra didelis, tačiau pristatantis save per sezoniškumą ir šiuolaikinę patiekalų interpretaciją.

Degustacinio meniu pristatymas 

Pavasario gaivos ir pirmųjų saulės spindulių įkvėptas degustacinis valgiaraštis.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Salotos su minkštu ožkos sūriu ir braškėmis

Karštas patiekalas

Žemoje temperatūroje kepta kalakuto filė su riešutų plutele, brokolių kremu, savojinio kopūsto balandėliu ir jaunais burokėliais

arba

Lašišos filė su kepintais smidrais, žirneliais, raudonųjų ikrų padažu

Desertas

Tartalete su mango čiatniu ir rabarbarų ledais

Rinktinės g. 3, Vilnius

Virtuvės šefas – Jevgenij Volkov

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 520 70 707

restaurant@courtyardvilnius.com

https://www.facebook.com/SoltDining/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 17.00 –  22.00