„Solt Dining“ yra Šiaurės Europos ir Baltijos šalių skonius jungianti moderni virtuvė, kurioje pagrindiniu smuiku groja lietuviški produktai. Restorano meniu nėra didelis, tačiau pristatantis save per sezoniškumą ir šiuolaikinę patiekalų interpretaciją.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Užkandis

Ančių kepenėlės su svarainių padažu bei kepintais „Shimeji“ grybais

Pagrindinis patiekalas

Ėriuko šonkauliukai, ėrienos maltinukas, bulvių ir grybų virtinukas, valgomoji gelteklė, rinktinės bulvytės

arba

Ešerio filė, cukinijos kremas, perlinis kuskusas, upėtakio ikrai, topinambų ir špinatų traškutis, alyvuogės

Desertas

Ožkos sūrio ir svarainių burbulas ant saldžios grietinėlės žemėlapio

Rinktinės g. 3, Vilnius

Virtuvės šefas – Jevgenij Volkov

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 657 00 966

restaurant@courtyardvilnius.com

https://www.facebook.com/SoltDining

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 17:00 –  22:00