• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

„Solt Dining “ restoranas, įsikūręs urbanistinio stiliaus „Courtyard Vilnius City Center“ viešbutyje, išsiskiria skandinavijos įkvėptu interjeru su žemiškų tonų potėpiais. Vietos jaukumą kuria maži akcentai: gyvos prieskoninės žolelės, išdėliotos kulinarinės knygos, unikalia technika atlikti paveikslai bei jaukiai rusenantis, išskirtinis židinys.

Restorano siela ir pasididžiavimas – šefas Jevgenijus Volkovas, Lietuvos nacionalinės šefų rinktinės narys ir geriausias 2016 metų virėjas. Žmogus, kurio kruopštumo ir meilės maistui rezultatai geriausiai atsiskleidžia lėkštėje. Jevgenijui patinka lengvas stresas bei jaudulys kūryboje, bet savo temperamentu jis skiriasi nuo paprastai labai „smarkių“ virtuvės vadovų, galbūt dėl to jis gretai atranda ryšį su komandos nariais. Ir nors dabartinė šefo komanda yra jauna ir veržli, virtuvėje vyrauja ramybė ir įsiklausymas.

„Solt Dining“ yra Šiaurės Europos ir Baltijos šalių skonius jungianti moderni virtuvė, kurioje pagrindiniu smuiku groja lietuviški produktai. Restorano meniu nėra didelis, tačiau pristatantis save per sezoniškumą ir šiuolaikinę patiekalų interpretaciją.

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

MARINUOTO UPĖTAKIO FILĖ, pavasariniai ūgliai, mėlynojo sūrio kremas

ĖRIENA 7 ŽOLELIŲ APVALKALE, mėlynoji bulvė, žaliasis smidras, citrininis sviestas

arba

KEPTA PLEKŠNĖS FILĖ, saulėgrąžų ir bulvių košė, jaunos morkytės, ikrų padažas

BALTO ŠOKOLADO SŪRIO DESERTAS
obuolių sidro želė, svarainių biskvitas

Rinktinės g. 3, Vilnius

Virtuvės šefas – Jevgenij Volkov

Rezervacijai:

8 520 70707

restaurant@courtyardvilnius.com

Rezervacija internetu (komentaruose nurodyti „Gastronomijos savaitė“)

Degustacijų patiekimo laikas:

I-VII 17:00-21:00