Apie restoraną

„St. Valentino“ – vienas iš pirmųjų itališkos virtuvės restoranų Vilniuje, šiemet švenčiantis savo 20-metį, turintis savo istoriją ir ištikimiausių svečių ratą, kurie čia lankosi nuo pirmos atidarymo dienos. Pačioje senamiesčio širdyje svečiai laukiami nuo ankstyvų pusryčių iki vėlyvos tradicinės itališkos vakarienės. „St. Valentino“ restoranas didžiuojasi autentiška itališka virtuve, pačių su meile gamintais makaronais, ravioliais ir produktais, kurie atkeliauja tiesiai iš Italijos ūkių.

Kas dieną kviečiame verslo pietų, organizuojame banketus, furšetus, šeimos šventes.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis 

Bruschetta – itališkas skrebutis su baklažanų, keptų baravykų kremu ir keptais rudaisiais shimeji grybais

Pirmas patiekalas

Naminiai ravioliai su gorgonzolos, krevečių, kriaušių įdaru ir moliūgų – imbierų padažu

Pagrindinis patiekalas

Putpelė su baravykų kepsneliu, moliūgų – bulvių piure, porų žiuljenu ir Madeiros padažu

Desertas

Trapus, sluoksniuotas desertas su maskarponės, pistacijų kremu, šviežiomis avietėmis ir naminiu šaltalankių džemu

Pabaigai

Tradiciškai – naminis Limoncello

Trakų g. 18/Vilniaus g. 47

Virtuvės šefas – Linas Barysas

Rezervacijai:

8 652 65777

stvalentinas9@gmail.com

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII  15:00 – 23:00