Apie restoraną
„St. Valentino“ – vienas iš pirmųjų itališkos virtuvės restoranų Vilniuje, šiemet švenčiantis savo 20-metį, turintis savo istoriją ir ištikimiausių svečių ratą, kurie čia lankosi nuo pirmos atidarymo dienos. Pačioje senamiesčio širdyje svečiai laukiami nuo ankstyvų pusryčių iki vėlyvos tradicinės itališkos vakarienės. „St. Valentino“ restoranas didžiuojasi autentiška itališka virtuve, pačių su meile gamintais makaronais, ravioliais ir produktais, kurie atkeliauja tiesiai iš Italijos ūkių.
Kas dieną kviečiame verslo pietų, organizuojame banketus, furšetus, šeimos šventes.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandis
Bruschetta – itališkas skrebutis su baklažanų, keptų baravykų kremu ir keptais rudaisiais shimeji grybais
Pirmas patiekalas
Naminiai ravioliai su gorgonzolos, krevečių, kriaušių įdaru ir moliūgų – imbierų padažu
Pagrindinis patiekalas
Putpelė su baravykų kepsneliu, moliūgų – bulvių piure, porų žiuljenu ir Madeiros padažu
Desertas
Trapus, sluoksniuotas desertas su maskarponės, pistacijų kremu, šviežiomis avietėmis ir naminiu šaltalankių džemu
Pabaigai
Tradiciškai – naminis Limoncello
Trakų g. 18/Vilniaus g. 47
Virtuvės šefas – Linas Barysas
Rezervacijai:
8 652 65777
stvalentinas9@gmail.com
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 15:00 – 23:00