„St. Valentino“ – vienas iš pirmųjų itališkos virtuvės restoranų Vilniuje, skaičiuojantis 22 gyvenimo metus, turintis savo istoriją ir ištikimiausių svečių ratą, kurie čia lankosi nuo pirmos atidarymo dienos. Pačioje senamiesčio širdyje svečiai laukiami nuo ankstyvų pusryčių iki vėlyvos tradicinės itališkos vakarienės. „St. Valentino“ restoranas didžiuojasi autentiška itališka virtuve, pačių su meile gamintais makaronais, ravioliais ir produktais, kurie atkeliauja tiesiai iš Italijos ūkių. Kas dieną kviečiame verslo pietų, organizuojame banketus, furšetus, šeimos šventes.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

ŠALTAS UŽKANDIS

Rūkyta seliava su karamelizuotais burokėliais, duonos skrebučiais, špinatais ir juodosiomis voveraitėmis

PIRMAS PATIEKALAS

Naminiai žalieji špinatų Ravioli su ančių kepenėlių, juodųjų trimitėlių įdaru ir moliūgų, imbierų, bruknių padažu

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Veršiena su Madeiros padažu, skrudinta duonele, keptais špinatais, baravykais ir ančių Foie gras

DESERTAS

Pistacijų TIRAMISU su avietėmis

ŠEFO KOMPLIMENTAS

Vilniaus g. 47 / Trakų g.18, Vilnius

Virtuvės šefas – Linas Barysas

Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 652 65 777

8 523 14198

stvalentinas9@gmail.com

www.stvalentino.lt

https://www.facebook.com/stvalentinorestoranas/

Degustacijų patiekimo laikas:

I – III 12:00 – 22:00

IV – VI 12:00 – 23:00

VII 12:00 – 22:00