„St. Valentino“ – vienas iš pirmųjų itališkos virtuvės restoranų Vilniuje, skaičiuojantis 22 gyvenimo metus, turintis savo istoriją ir ištikimiausių svečių ratą, kurie čia lankosi nuo pirmos atidarymo dienos. Pačioje senamiesčio širdyje svečiai laukiami nuo ankstyvų pusryčių iki vėlyvos tradicinės itališkos vakarienės. „St. Valentino“ restoranas didžiuojasi autentiška itališka virtuve, pačių su meile gamintais makaronais, ravioliais ir produktais, kurie atkeliauja tiesiai iš Italijos ūkių. Kas dieną kviečiame verslo pietų, organizuojame banketus, furšetus, šeimos šventes.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
ŠALTAS UŽKANDIS
Rūkyta seliava su karamelizuotais burokėliais, duonos skrebučiais, špinatais ir juodosiomis voveraitėmis
PIRMAS PATIEKALAS
Naminiai žalieji špinatų Ravioli su ančių kepenėlių, juodųjų trimitėlių įdaru ir moliūgų, imbierų, bruknių padažu
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Veršiena su Madeiros padažu, skrudinta duonele, keptais špinatais, baravykais ir ančių Foie gras
DESERTAS
Pistacijų TIRAMISU su avietėmis
ŠEFO KOMPLIMENTAS
Vilniaus g. 47 / Trakų g.18, Vilnius
Virtuvės šefas – Linas Barysas
Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 652 65 777
8 523 14198
https://www.facebook.com/stvalentinorestoranas/
Degustacijų patiekimo laikas:
I – III 12:00 – 22:00
IV – VI 12:00 – 23:00
VII 12:00 – 22:00