St. Valentino – vienas pirmųjų itališkos virtuvės restoranų Vilniuje, skaičiuojantis 23 gyvenimo metus, turintis savo istoriją ir ištikimus svečius. Čia kokybė yra atsakomybė, kuri pirma – kyla iš pagarbos svečiui, antra – iš darbo, atliekamo su meile svečiui.

Pačioje senamiesčio širdyje restoranas veikia nuo ankstyvų pusryčių iki vėlyvos tradicinės itališkos vakarienės. Skanus, šviežiai ruoštas maistas, malonus aptarnavimas, restorano interjeras leis Jums pasijusti tarsi saulėtoj Italijoj, jaukiai praleisti laiką su draugais, šeima ar verslo partneriais.

Degustacinio meniu pristatymas 

St.Valentino restorano 4-ių patiekalų degustacinis meniu pagardintas bundančio sezono gėrybėmis, įkvėptas visa ko, kas ima vėl augti, žydėti ir žadinti džiaugsmą.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Pirmas užkandis

Geltonpelekio tuno ir jūros velnio karpačas su rabarbarų – “Ponzu“ padažu ir jūržolėmis 

Antras užkandis

„Sraigės darže“ – užkeptos vynuoginės sraigės su “Provence“ sviestu, trumų, baravykų kremu, duonos „žeme“ ir traškiomis daržovėmis

Pagrindinis patiekalas

Žemoje temperatūroje gaminta antienos file su polenta, apelsinais, raudonųjų apelsinų žele, pagardinta pistacijų riešutais ir ančių kepenėlėmis

Desertas

Pavasariu kvepiantis „Creme brulee“ 

Vilniaus g. 47 / Trakų g.18, Vilnius 

Virtuvės šefas – Linas Barysas 

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 652 65 777

stvalentinas9@gmail.com

www.stvalentino.lt

https://www.facebook.com/stvalentinorestoranas/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 15.00 – 23.00