Restorano vadovas ir virtuvės meistras – Martynas Praškevičius. Jis yra vienas labiausiai vertinamų Lietuvos šefų, kuris ne tik tiki, kad virtuvėje visko galima išmokti pačiam, bet tai jau ir įrodė. „Stebuklų“ valgiaraštis yra kuriamas pirmiausia apsirūpinant kokybiškais produktais. Toliau visi stebuklai, pasak šefo, slypi paprastume: šviežutėlė ant žarijų iškepta žuvis – stebuklas. Laisvėje augęs, kukurūzais lesintas viščiukas – irgi ir t.t. Vis dėlto tai, kaip visa tai yra patiekiama, šiame restorane irgi galima būtų pavadinti stebuklu, o galbūt tiksliau – kūriniu. „Stebukluose“ dienos pietūs nėra paprasti ir juos yra įvertinusi lojali verslo susitikimus restorane mėgstanti surengti publika.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Pirmas užkandis

Hamachi ceviche, kombu sultinys, apelsinai, kalendra

Antras užkandis

Wonton virtiniai su krevetėmis, langustų sultinio padažas, šiso lapai

Karštas patiekalas

Anties krūtinėlė, spanguolės, saldi bulvė, pedro ximenez padažas

Desertas

Moliūgų pyragas, svarainių ledai

Gynėjų g. 14, Vilnius

Virtuvės šefas – Edvardas Tarasevičius

Rezervacijai:

8 694 98978

info@stebuklai.com

www.facebook.com/stebuklai.restoranas/

Degustacijų patiekimo laikas:

I – III 14:00-17:00

IV – VI 14:00 – 22:00

VII 14:00 – 17:00