Restoranas garsėja savo grilio patiekalais ir mažais stebuklais. Nors patiekalai atrodo įspūdingai, tačiau lėkštėje triumfuoja skonis. Stebuklai čia slypi paprastume. Daugiausiai lemia švieži ir kokybiški produktai, tarpusavyje derantys skoniai ir meistriškas pateikimas neapkraunant patiekalo nereikalingomis detalėmis. Restorano valgiaraštis keičiasi kiekvieną sezoną, tačiau ištikimi gerbėjai mėgstamų patiekalų nepasiges: tuno ar jautienos tartaras, burata su pistacijų kremu išlieka visus metus. Restoranas taip pat garsėja savo vėlyvaisiais pusryčiais: Benedikto ar meksikietiški kiaušiniai, purūs varškėčiai, angliški pusryčiai savaitgaliais suburia miesto gurmanus.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

ŠEFO KOMPLIMENTAS

Grikiai, upėtakio ikrai, pomidorai

ŠALTAS UŽKANDIS

Sūdyta palija, pomidorų vandens padažas, vytinti pomidorai, varškės sūris

KARŠTAS PATIEKALAS

Jautienos uodegos, bulvių piurė, marinuotos daržovės, jautienos sultinio padažas

DESERTAS

Meduolis, ramunėlių ledai

 

Stuokos Gucevičiaus g. 1, Vilnius

Virtuvės šefas – Julius Valatkevičius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui –30 eurų

Rezervacijai:

+370 694 98 978

info@stebuklai.com

https://www.facebook.com/stebuklai.restoranas

Degustacijų pateikimo laikas:

I-V 14:00 – 22:00

VII-VII 15:00 – 23:00