Restoranas garsėja savo grilio patiekalais ir mažais stebuklais. Nors patiekalai atrodo įspūdingai, tačiau lėkštėje triumfuoja skonis. Stebuklai čia slypi paprastume. Daugiausiai lemia švieži ir kokybiški produktai, tarpusavyje derantys skoniai ir meistriškas pateikimas neapkraunant patiekalo nereikalingomis detalėmis. Restorano valgiaraštis keičiasi kiekvieną sezoną, tačiau ištikimi gerbėjai mėgstamų patiekalų nepasiges: tuno ar jautienos tartaras, burata su pistacijų kremu išlieka visus metus. Restoranas taip pat garsėja savo vėlyvaisiais pusryčiais: Benedikto ar meksikietiški kiaušiniai, purūs varškėčiai, angliški pusryčiai savaitgaliais suburia miesto gurmanus.
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui
Lašišos tartare, miso majonezas, bulvių trupiniai, katsuobushi
Krevečių spurgytės, sepijų majonezas, marinuotos jūrų žolės
Ant grotelių keptas aštuonkojis, vyšniniai pomidorai, bazilikų sabayon, jaunos bulvės, žolelių ir česnakų padaže
Gynėjų g. 14, Vilnius
Virtuvės šefas – Martynas Praškevičius
Rezervacijai:
8 694 98978
Degustacijų patiekimo laikas:
II – III 11:00 – 17:00
IV – V 11:00 – 22:00
VII 14:00 – 17:00