Restoranas garsėja savo grilio patiekalais ir mažais stebuklais. Nors patiekalai atrodo įspūdingai, tačiau lėkštėje triumfuoja skonis. Stebuklai čia slypi paprastume. Daugiausiai lemia švieži ir kokybiški produktai, tarpusavyje derantys skoniai ir meistriškas pateikimas neapkraunant patiekalo nereikalingomis detalėmis. Restorano valgiaraštis keičiasi kiekvieną sezoną, tačiau ištikimi gerbėjai mėgstamų patiekalų nepasiges: tuno ar jautienos tartaras, burata su pistacijų kremu išlieka visus metus. Restoranas taip pat garsėja savo vėlyvaisiais pusryčiais: Benedikto ar meksikietiški kiaušiniai, purūs varškėčiai, angliški pusryčiai savaitgaliais suburia miesto gurmanus.

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Lašišos tartare, miso majonezas, bulvių trupiniai, katsuobushi

Krevečių spurgytės, sepijų majonezas, marinuotos jūrų žolės

Ant grotelių keptas aštuonkojis, vyšniniai pomidorai, bazilikų sabayon, jaunos bulvės, žolelių ir česnakų padaže

Gynėjų g. 14, Vilnius

Virtuvės šefas – Martynas Praškevičius

Rezervacijai:

8 694 98978

Degustacijų patiekimo laikas:

II – III 11:00 – 17:00

IV – V 11:00 – 22:00

VII 14:00 – 17:00