Apie restoraną
Restoranas „Stikliai” šalyje ir už jos ribų garsėja puikiu maistu, aukšta aptarnavimo kultūra bei įspūdinga ir malonia atmosfera. Virtuvės šefas Gerdvilas Žalys naudoja tik geriausius produktus, o dauguma šviežių daržovių, vaisių ir uogų bei prieskoninių žolelių užauginama restoranui priklausančiame 2,5 ha ploto natūriniame ūkyje Dubingiuose.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandis
Lietuviška rūkyto upėtakio žuvienė su kopūstais, bulvėmis bei krienais
Pagrindinis patiekalas
Kepta stirnienos nugarinė su karamelizuotais svogūnais ir kadagių sėklų aliejumi, pateikiama su garstyčių svogūnų padažu
Desertas
Karamelizuota kriaušė, įdaryta šokoladiniu kremu, su lazdynų riešutų pyragaičiu ir kriaušių šerbetu
Gaono g. 7, Vilnius
Virtuvės šefas – Gerdvilas Žalys
Rezervacijai:
8 526 49580
restaurant@stikliaihotel.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
II – VII 18:00 – 22:00