Apie restoraną

Restoranas „Stikliai” šalyje ir už jos ribų garsėja puikiu maistu, aukšta aptarnavimo kultūra bei įspūdinga ir malonia atmosfera. Virtuvės šefas Gerdvilas Žalys naudoja tik geriausius produktus, o dauguma šviežių daržovių, vaisių ir uogų bei prieskoninių žolelių užauginama restoranui priklausančiame 2,5 ha ploto natūriniame ūkyje Dubingiuose.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

Lietuviška rūkyto upėtakio žuvienė su kopūstais, bulvėmis bei krienais

Pagrindinis patiekalas

Kepta stirnienos nugarinė su karamelizuotais svogūnais ir kadagių sėklų aliejumi, pateikiama su garstyčių svogūnų padažu

Desertas

Karamelizuota kriaušė, įdaryta šokoladiniu kremu, su lazdynų riešutų pyragaičiu ir kriaušių šerbetu

Gaono g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Gerdvilas Žalys

Rezervacijai:

8 526 49580

restaurant@stikliaihotel.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

II – VII 18:00 – 22:00