Restoranas „Stikliai“ šalyje ir už jos ribų garsėja rafinuotais skoniais, aukšta aptarnavimo kultūra, elegancija ir subtilia prabanga. Tai – vienas geriausiai Lietuvoje vertinamų restoranų, kurio istorija prasidėjo dar 1987 metais ir tęsiasi iki šių dienų.

„Stiklių“ meniu rasite lietuviškais akcentais paįvairintus europietiškos virtuvės patiekalus, ruošiamus pagal prancūziškas technikas. Restorano virtuvės šefas itin vertina vietinę produkciją – didžioji dalis šviežių daržovių, vaisių, uogų ir prieskoninių žolelių yra užauginama „Stikliams“ priklausančiame natūriniame ūkyje Dubingiuose.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Užkandis

Tunų tataki, imbierinio žuvies sultinio želė, avokadų ledai, sojų pupelės

Karštas užkandis

Keptas sviestinis moliūgas, Shimeji grybai, lazdyno riešutų ir grybų putėsiai, anyžiai, klevų sirupas

Pagrindinis patiekalas

Ėriuko mentės confit, bulguras, pomidorų concassé, baklažanų „ikrai“

Arba

Žemoje temperatūroje gaminta lašiša, pastarnokų piurė, pankoliai, bergamotė, tapijoka

Desertas

„Juodasis miškas“ – šokoladas, šokolado putėsiai, vyšnios, vyšnių ledai

Gaono g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Rytis Kairys

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 5 264 9580

restaurant@stikliaihotel.lt

https://www.stikliai.com/restoranas/

Degustacijų pateikimo laikas:

II – VI 17:00 – 23:00