„Stiklių tavernos“ meniu darniai suderina europietišką ir lietuvišką virtuvę, modernumą ir klasiką, eleganciją ir paprastumą. Tai vieta kasdienai ir ypatingoms progoms, kurioje galėsite mėgautis su pagarba kulinarijos tradicijoms ir aistra gaminti sukurtais patiekalais. Prieskoniai, daržovės, vaisiai ir uogos į Tavernos virtuvę atkeliauja iš natūrinio Stiklių ūkio Dubingiuose.

 

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

 Šaltas užkandis

Langvai sūdytų skumbrių kapotinis, garstyčių sėklomis paskanintos orkaitėje keptos bulvės, kastinys ir bulvių traškučiai

Karštas užkandis

Baravykais įdaryti koldūnai, patiekiami su grybų tyre, trumų puta ir ant grotelių keptais baravykais

Pagrindinis patiekalas

Pavasarinis viščiukas, įdarytas trumų putėsiais, patiekiamas su pastarnokų piure, pastarnokų traškučiais, degintais svogūnais ir ant grotelių keptomis bulvytėmis

arba

Lašišų filė, patiekiama su grikių makaronais, grikių spragėsiais, keptais porais ir citrininiu padažu

Desertas

Duonos ir samanės ledai, pagardinti karamele ir ruginės duonos traškučiais

Gaono g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Rytis Kairys

Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų

Rezervacijai:

8 526 49580

restaurant@stikliaihotel.lt

https://www.stikliai.com/taverna/

Degustacijų patiekimo laikas:

II – VII 12:00 – 23:00