Stiklių tavernos meniu darniai suderina europietišką ir lietuvišką virtuvę, modernumą ir klasiką, eleganciją ir paprastumą. Tai vieta kasdienai ir ypatingoms progoms, kurioje galėsite mėgautis su pagarba kulinarijos tradicijoms ir aistra gaminti sukurtais patiekalais. Prieskoniai, daržovės, vaisiai ir uogos į Tavernos virtuvę atkeliauja iš natūrinio Stiklių ūkio Dubingiuose.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

UŽKANDIS

Paukštienos kepenų paštetas su šermukšnių uogomis ir portveino drebučiais

SRIUBA

Ajerų duonos ir miško grybų sriuba su rūkytos šoninės traškučiais

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Elnienos nugarinės kepsnys su karamelizuotais burokėliais, saldžiosiomis bulvėmis ir kadagių padažu

arba

Sterkas su putėsiais, žaliųjų žirnelių tyre ir vėžių padažu

DESERTAS

Karamelizuoti obuoliai su lazdyno riešutų ledais ir kalvadoso biskvitu

 

Gaono g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Linas Bražinskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų

Rezervacijai:

+370 526 446 32

restaurant@stikliaihotel.lt

https://www.stikliai.com/taverna/

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII  12:00 – 23:00