Stiklių tavernos meniu darniai suderina europietišką ir lietuvišką virtuvę, modernumą ir klasiką, eleganciją ir paprastumą. Tai vieta kasdienai ir ypatingoms progoms, kurioje galėsite mėgautis su pagarba kulinarijos tradicijoms ir aistra gaminti sukurtais patiekalais. Prieskoniai, daržovės, vaisiai ir uogos į Tavernos virtuvę atkeliauja iš natūrinio Stiklių ūkio Dubingiuose.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
UŽKANDIS
Paukštienos kepenų paštetas su šermukšnių uogomis ir portveino drebučiais
SRIUBA
Ajerų duonos ir miško grybų sriuba su rūkytos šoninės traškučiais
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Elnienos nugarinės kepsnys su karamelizuotais burokėliais, saldžiosiomis bulvėmis ir kadagių padažu
arba
Sterkas su putėsiais, žaliųjų žirnelių tyre ir vėžių padažu
DESERTAS
Karamelizuoti obuoliai su lazdyno riešutų ledais ir kalvadoso biskvitu
Gaono g. 7, Vilnius
Virtuvės šefas – Linas Bražinskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų
Rezervacijai:
+370 526 446 32
https://www.stikliai.com/taverna/
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 12:00 – 23:00