Stiklių tavernos meniu darniai suderina europietišką ir lietuvišką virtuvę, modernumą ir klasiką, eleganciją ir paprastumą. Tai vieta kasdienai ir ypatingoms progoms, kurioje galėsite mėgautis su pagarba kulinarijos tradicijoms ir aistra gaminti sukurtais patiekalais. Prieskoniai, daržovės, vaisiai ir uogos į Tavernos virtuvę atkeliauja iš natūrinio Stiklių ūkio Dubingiuose.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Užkandis

Lengvai sūdyta lašiša, špinatų trintinys, pavasariniai žalumynai

Karštas patiekalas

Viščiuko suktinis, lengvai troškintos šviežios daržovės, ridikėliai, pistacijos, migdolai, žirnelių tyrė

arba

Oto kepsnys, topinambai, rūgštynės, kaparėlių padažas

Desertas

Varškės spurgos su rabarbarais ir šviežia mėta

Gaono g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Linas Bražinskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 5 264 4632

restaurant@stikliaihotel.lt

https://www.stikliai.com/taverna/

Degustacijų pateikimo laikas:

I  – VII 12.00 – 23.00