
Stiklių tavernos meniu darniai suderina europietišką ir lietuvišką virtuvę, modernumą ir klasiką, eleganciją ir paprastumą. Tai vieta kasdienai ir ypatingoms progoms, kurioje galėsite mėgautis su pagarba kulinarijos tradicijoms ir aistra gaminti sukurtais patiekalais. Prieskoniai, daržovės, vaisiai ir uogos į Tavernos virtuvę atkeliauja iš natūrinio Stiklių ūkio Dubingiuose.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Užkandis
Lengvai sūdyta lašiša, špinatų trintinys, pavasariniai žalumynai
Karštas patiekalas
Viščiuko suktinis, lengvai troškintos šviežios daržovės, ridikėliai, pistacijos, migdolai, žirnelių tyrė
arba
Oto kepsnys, topinambai, rūgštynės, kaparėlių padažas
Desertas
Varškės spurgos su rabarbarais ir šviežia mėta
Gaono g. 7, Vilnius
Virtuvės šefas – Linas Bražinskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 5 264 4632
https://www.stikliai.com/taverna/
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 12.00 – 23.00