• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Apie restoraną

KODĖL VERTA APLANKYTI? Tik „Šturmų švyturyje“ patirsite, kokia yra ta lietuviška žuvis. Ragaudami žuvį šiame restorane leisitės į skonio kelionę, kurioje susipažinsite iš naujo su sezoniška laukine žuvimi ir jos deriniais su Lietuvos miškų, sodų ir daržų gėrybėmis. Sezoninės daržovės restorane rauginamos, sūdomos, marinuojamos, troškinamos, karamelizuojamos – taip ruošiami patys drąsiausi ir stipriausi deriniai. Be to, šis restoranas primins, kaip suartina žmones dalijimasis maistu – patiekalai atnešami bendrose lėkštėse, dalijimąsi paverčiant jungiančia valgymo dalimi.

MENIU TRUMPAI. Viskas, kas ateina iš gamtos. Toks būtų trumpiausias „Šturmų švyturio“ meniu apibūdinimas. Pasak Česlovo, pati žuvis jam diktuoja, kokie deriniai tinka labiausiai. Ruošiami garnyrai – tarsi stebuklas, stebina drąsa ir kūrybiškumu. Tereikia pasikliauti šefo, vertinamo kaip geriausio lietuviškos žuvies žinovo, patirtimi ir nuojauta. Atėjusiems svečiams Česlovas dovanoja išskirtines emocijas ir natūralų gamtos pajutimą per sezoniškumą.

Be maisto, dar vienas restorano išskirtinumas – nuosavas vyno rūsys, kuriame kaupiama  geriausių Austrijos, Vokietijos ir nišinių Šampanės vyndarių vynų kolekcija. Per daugiau nei 10 metų išskirtiniai Europos vyndariai jau tapo Česlovo ir Astos draugais. Dirbdami be tarpininkų, užmezgę asmeninius ryšius, restorano savininkai gali pasiūlyti aukščiausios kokybės derinius subalansuota kaina.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu bus paskelbtas spalio 17 d.

Užupio g. 30, Vilnius

Virtuvės šefas – Česlovas Žemaitis

Rezervacijai:

8 656 98000

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 12:00 – 22:00