Skrydis iki Paryžiaus dar niekada nebuvo toks trumpas, bet net šviesų mieste nėra tokios vietos, kur meilės jausmas patiekiamas tiesiog ant lėkštutės…

„Sugamour“ – tai desertinė-butikas, restoranas, kurio gaminami desertai, gali būti lyginami su juvelyriniais dirbiniais, apsuptais iki smulkmenų apgalvotų detalių: dangiškų servetėlių, manieringų įrankių, aksominių krėslų, sustojusio laiko ir jaukios šviesos.

Tai – vieta, kur vitrinas keičia produktų sezoniškumas, vėlyvųjų pusryčių šaukštų skambinimas, o desertai yra dar skanesni dėl specialiai prie jų prijungto išskirtinės rūšinės „Sugamour“ kavos „Sugamour specialty brand“.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

Užkandis

Rūkytų burokų tartaras su tamsia namine duona, natūraliu jogurtu, putpelės kiaušiniu ir „Sugamour“ gervuogių acto sirupu

Karštas patiekalas

Lėtai brandinti jautienos skruostai su bulvėmis, rūkytais ir keptais burokėliais, raudono vyno padažu ir mėlynių oda

Desertas

Pasiflorų ir raudonųjų apelsinų tyrėse bei „Cointreau“ apelsinų likeryje mirkyta baba su mangų ir pasiflorų žėle,  „Chantilly“ vaniliniu maskarponės kremu, kukurūzų trupiniais ir riešutais

Vokiečių g. 11, Vilnius

Virtuvės šefas – Paulius Janušas

Rezervacijai:

8 686 19 995

saldikava2001@vici.eu

www.facebook.com/sugamourboutique/

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 8:00 – 23:00