Skrydis iki Paryžiaus dar niekada nebuvo toks trumpas, bet net šviesų mieste nėra tokios vietos, kur meilės jausmas patiekiamas tiesiog ant lėkštutės…

„Sugamour“ – tai desertinė-butikas, restoranas, kurio gaminami desertai, gali būti lyginami su juvelyriniais dirbiniais, apsuptais iki smulkmenų apgalvotų detalių: dangiškų servetėlių, manieringų įrankių, aksominių krėslų, sustojusio laiko ir jaukios šviesos.

Tai – vieta, kur vitrinas keičia produktų sezoniškumas, vėlyvųjų pusryčių šaukštų skambinimas, o desertai yra dar skanesni dėl specialiai prie jų prijungto išskirtinės rūšinės „Sugamour“ kavos „Sugamour specialty brand“.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

UŽKANDIS

Krevečių karpačo

Patiekiama su salotų lapeliais, balzaminio acto perlais, obuolių sulčių ir čili padažu, duonele

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Antienos krūtinėlė

Patiekiama su „Fregola Sarda“ makaronais, figomis, kietojo sūrio traškučiu, spanguolių ir čili džemu

DESERTAS

„Veganiškas kubas“ ir desertinis vynas

Šokoladinis traškus pagrindas su lazdynų riešutais, „Guanja“ juodojo šokolado putėsiai, skystas lazdynų riešutų praline įdaras

Graham`s Late Bottled Vintage Porto D.O vynas 70 ml

Vokiečių g. 11, Vilnius

Virtuvės šefė – Inga Turminienė

Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

+370 686 19 995

2001@sugamour.lt

www.sugamour.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I-VII 10:00 – 22:00